K naљemu neљtмstн si naљн rozjaшenosti vљimla prбvм sleиna Berta. Jednoho veиera, pшesnмji шeиeno jednй noci, neboќ uћ bylo po jedenбctй, vtrhla do naљн loћnice a zastihla nбs, jak stojнme proti sobм s noиnнmi koљilemi vyhrnutэmi aћ k pasu a s postavenэmi ъdy. Vypadalo to, jako kdybychom jimi љermovali. Sleиna Berta se velmi rozинlila a pravila, ћe to musн oznбmit Kurtovu otci a mэm rodiищm do Berlнna to napнљe. Kurt zaиal natahovat moldбnky a prosit, aby ho neprozradila. Pшekvapilo mм, jakб je mщj stateиnэ bratr Kurt Shatterhand ve skuteиnosti baba. Ani mnм nebylo vљechno jedno, ale k takovйmu nedщstojnйmu pшedstavenн, jakй pшedvбdмl Kurt, bych se nikdy nesnнћil. Po delљнm proљenн spojenйm s Kurtovэm nбшkem se sleиna Berta dala obmмkиit. "Dobrб, neoznбmнm to tedy rodiищm, ale trest vбm odpustit nemщћu. Po sedm veиerщ po sobм dostanete vэprask ode mм." Kurt se dal opмt do lamentovбnн. Uћ se mi hnusil. Nakonec jsem se do toho vloћil jб. Pшeruљil jsem jeho bмdovбnн. "Tak jo, bereme to." Sleиna Berta vybмhla, zamkla nбs z venku na klни, aby nбs nбhodou nenapadlo se zdekovat. Za okamћik se vrбtila se dvмma lнskovkami. Dveшe zavшela na petlici, otrhala z prutщ listн a pбrkrбt jimi na zkouљku љvihla do vzduchu. "Tak, napшed domбcн," шekla, uchopila Kurta za krk a smэkla jнm na postel, aћ mu nohy vyletмly do vzduchu. Na to, ћe byla tak љtнhlб, mмla v sobм obrovskou sнlu. Levou rukou pшitiskla Kurtovi krk do peшin, pravou mu jedinэm trhnutнm vyhrnula noиnн koљili aћ do pщli zad a zaиala prutem zpracovбvat jeho vyљpulenэ holэ zadek, hlava nehlava. Tentokrбt uћ mм nepшekvapovalo, ћe Kurt kviин, jeин, kтourб, breин, naшнkб, vyvбdн, љkemrб, prosн, slibuje, zapшнsбhбvб se a шve. Zbabмlэ skunk. Nachovэch љrбmщ na Kurtovм pozadн pшibэvalo, ale sleиna jakoby snad nikdy nechtмla pшestat. Znechucenм Kurta odstrиila, aћ kdyћ se jн prut v ruce zlomil. "A teп hostй," pravila a neћ to stihla doшнct, uћ jsem mмl nos zaboшenэ v polљtбшi a nahэ zadek trинcн vysoko ke stropu. A uћ se na nмj snбљely rбny, jedna za druhou. Sleиna mмla pбdnou ruku a jб mмl slzy na krajниku, ale byl jsem pevnм rozhodnut, ћe ukбћu Kurtovi, jak se mб chovat Shatterhand, kdyћ ho zlotшilб rudб skwav pшivбћe k muиednickйmu kщlu. Kdyћ sleиna Berta usoudila, ћe barva mй prdelky si nezadб s Kurtovou, koneиnм mм pustila ze svйho ћeleznйho sevшenн. "Tak, milбnkovй," шekla nбm na rozlouиenou. "Pokraиovбnн zнtra. A pшeju vбm hezkй spanн." Kdyћ se za nн zavшely dveшe, vypadali jsme jak dvм hromбdky neљtмstн. Smrt v oинch, zadky иervenй, tvбшe bнlй jak kшнda, Kurtova navнc svlaћenб slzami, hanba nehanba. Ukazovali jsme si navzбjem љrбmy utrћenй v boji a mysleli jsme, ћe se snad nikdy nezahojн. Na hrбtky s иurбиky uћ nebylo ani pomyљlenн. Tu noc jsme spali na bшiљe, s koљilн vyhrnutou, aby se ta sekanб chladila. Nazнtшн jsme byli pшekvapeni tнm, ћe nachovб barva naљich prdelek se zmмnila v rщћovou, a ћe nesnesitelnб bolest se zmмnila ve svrbмnн, spнљe pшнjemnй. Jen teplota zadku byla jeљtм o poznбnн vyљљн neћ teplota okolnнch partiн. Ponмkud jsme se uklidnili a шekli jsme si, ћe ten trest, kterэ nбm vymмшila zlб Berta, snad nмjak pшeћijeme. Veиernн druhэ vэprask, pшi nмmћ jsem byl prvnн na шadм jб, se uћ obeљel z mй strany bez lomcovбnн a zmнtбnн, z Kurtovy strany bez шevu a kтourбnн. Nebyl o nic mнrnмjљн, neћ vиera, ale snбљeli jsme ho jaksi lнp. Ћe bychom si uћ zvykali? Tшetнho dne, kdyћ sleиna Berta pшiљla s иerstvэmi pruty Kurt, kterэ nastoupil opмt jako prvnн, si tentokrбt sбm svlйkl noиnн koљili a nahэ si posluљnм klekl, aby pшijal dalљн dнl seriбlu, jemuћ zшejmм nebylo vyhnutн. Sleиna Berta uћ nemusela se svou obмtн zбpasit a drћet ji za krk, takћe levou ruku teп mмla volnou. Vyuћila ji tak, ћe zatнmco pravaиkou mrskala jeho zadnici, leviиkou ho hladila mezi nohama. Totйћ udмlala i se mnou.
redtube odpanenГ libД›chov budejovice hridel cesty
ГєstГ nad labem bordel vrchlabГ privat sex sex seznamka zlinsky kraj prodejny sado maso danomina nornik sex horazdovice .....
je pece pestounska vyhodna 2010 brigada zahranici simonka privat privГЎt roudnice bazen brno tesla
brigada letni zahranici